Lekker Fit worden met kickbokstechnieken op sportpark Willem Alexander!

09-04-2022 Sport Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - Sinds kort zit Beyond Fighting in het prachtige sportpark Willem Alexander in Schiedam. Daar geven ze op heel laagdrempelige manier Kickboxfit lessen. Ook worden er bokszaklessen gegeven waar je jouw hoofd helemaal kan leegmaken. Voor het versterken van hert lichaam zijn er circuit trainen. De lessen zijn laagdrempelig. IEDEREEN kan meedoen. Ook al heb je nog nooit gesport. Voor mensen die (long)covid hebben gehad zijn er speciale trainingen om de conditie te verbeteren.

Kickboxfit is een non-contact vorm van het traditionele kickboksen. Er is geen sparring of fysiek contact. Er wordt geslagen en geschopt op de bokszakken, trapkussens, armpads of bokshandschoenen/ scheenbeschermers. Dus geen blauwe ogen of andere lelijke blessures. De nadruk van deze lessen ligt op het sterker worden van lichaam en geest. Lekker even een uurtje 'het hoofd leeg maken'.

Voor de allerjongste hebben ze de  kickboxfun les. In de deze les krijgen de kinderen op een veilige manier de technieken mee. Dit is goed voor hun zelfvertrouwen. Ook hier is er geen sparring. De lessen eindigen wel altijd met een leuk spel. Op zondag is het bij Beyond Fighting familiedag. Tijdens deze training kunnen ouders samen met hun kind(eren) trainen. Dit verhoogt het enthousiasme en plezier bij zowel ouder als kind. 

Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te doen en op een veilige en gezellige manier te werken aan weerbaarheid, conditie, versterken van jouw lichaam. Of wil jij gewoon even jouw hoofd helemaal leegmaken door flink uit te halen op een van onze bokszakken? Meld je dan aan via: beyond-fighting.nl/aanvragen-proefles

Je krijgt standaard 3 proeflessen helemaal gratis. Zo kun je meerdere lessen volgen om voor jezelf te bepalen wat jij van onze lessen vindt. Wil jij een beeld krijgen van onze lessen of op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen? Volg ons dan op instagram @beyondfighting.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date