Krijgersdag in de Polderpoort

20-09-2018 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 22 september organiseert Judovereniging Kai in samenwerking met Schooljudo.nl de Vlaardingen 1018 Krijgersdag. Dit is een dag voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar gevuld met activiteiten en clinics van diverse vechtsporten in de Polderpoort in Vlaardingen.

De grote blikvanger van de dag is Carlos Platier Luna. Hij geeft twee judoclinics en twee meet&greets. Carlos Platier Luna is een Nederlands judoka, mediapersoonlijkheid en presentator. Platier Luna is voornamelijk bekend doordat  hij het achttiende seizoen van het RTL 5-programma Expeditie Robinson won in 2017.

Naast juoclinics staan er ook Teakwondo-clinics van Jan Simons (International Teakwondo) en MMA-clinics van Fight Team Wondol op het programma.

Judovereniging Kai heeft samen met Schooljudo.nl de afgelopen twee jaar succesvol een project uitgevoerd op in totaal elf basisscholen in Vlaardingen. Met dat project konden de leerlingen van de scholen vier weken lang kennis maken met judo. Dat werd gedaan op school tijdens de gymlessen of als extra beweegmoment. De Krijgersdag op 22 september zal tevens een feestelijke afsluiting zijn van dat project.

Meer informatie over deze dag is HIER te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date