Korfballers Twist niet opgewassen tegen kampioen

• 10-05-2016

KORFBAL - De korfballers van S.C. Twist zijn er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om koploper ONDO te verslaan. Na een matige eerste helft (4-11) was de wedstrijd al zo goed als gespeeld. Einduitslag: 12-20.

Twist startte de wedstrijd matig, terwijl ONDO wel gretig begon. Dit resulteerde dan ook in een 0-4 achterstand na tien minuten. Twist krabbelde daarna wel terug (3-5), maar was in het vervolg van de eerste helft vooral aanvallend niet sterk genoeg. In de tweede helft speelde Twist aanvallend wel beter, maar kon het de aanvallers van ONDO niet afstoppen. In de tweede helft wist Twist achtmaal de korf te vinden, maar kwam het nooit dichterbij de ploeg uit Middelburg.

Voor Twist (4e plaats) staat er de komende twee wedstrijden niks meer op het spel. De kaarten zijn geschud en de ploeg uit Vlaardingen West speelt alleen nog om de spreekwoordelijk eer. De komende wedstrijd staat gepland op 21 mei tegen en in Maassluis om 16:00 uur.