Kom naar de grootste voetbalreünie van Vlaardingen

12-06-2019 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 22 juni staat de grote finale dag van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap op het programma, dit jaar georganiseerd op het terrein van sv CWO. Het complex in het Nieuwlantpark is 22 juni de gehele dag het decor van finales, van de kleinste jeugd, de dames tot aan de eerste elftallen van de mannen. De eerste finales staan al rond de klok van 9.30 uur op het programma, waarbij het slotstuk, de hoofdfinale tussen DVO en VFC (zaterdag of zondag) om 17.00 uur zal starten.

De finaledag van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap is meer dan alleen een dag vol voetbal, het is voor heel veel mensen uit het Vlaardingse voetbal de dag waarop het voetbalseizoen wordt afgesloten, het weerzien van oude voetbalvrienden, gezelligheid met een gezellig drankje. Voor veel mensen wordt de finale dag dan ook al tijdig met een dikke stift in de agenda gezet en voelt deze dag als een ware Reünie!

De finale dag, die jaarlijks wisselt van locatie en dus dit jaar op het terrein van sv CWO plaats vindt, zal dit jaar op eigen wijze worden gevierd. Zo zijn er naast het voetbal verschillende activiteiten onder andere georganiseerd door Vlaardingen in Beweging, is er een waar horecaplein met eetgelegenheid, een prachtige buitenbar met gezellige zitjes en uiteraard goede muziek!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date