Kom je 3 keer per week dan betaal je niets bij Tino Hoogendijk

03-01-2019 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - Het nieuwe jaar is weer begonnen. En dat betekent voor veel mensen goede voornemens. Veel van die voornemens hebben te maken met gezonder leven of afvallen. Daar weten wij alles van bij Tino Hoogendijk. 

Goede voornemens
Goede voornemens blijken in de praktijk vaak lastig vol te houden. Het is nou eenmaal ontzettend lastig om je gedrag te veranderen. Hoe goed je intenties ook zijn. Maar er is goed nieuws, want het is zeker niet onmogelijk. Gemiddeld duurt het een week of 3 om te wennen aan nieuw gedrag. 

Sport 4 weken gratis
Zou jij ook graag een gezondere leefstijl willen aanleren in 2019? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Om je een zetje in de goede richting te geven, sport je nu 4 weken gratis bij Tino Hoogendijk. Maar…daar moet je wel wat voor doen! Je moet namelijk 3x per week komen sporten. 

De regels zijn simpel
* Je betaalt om te beginnen een inleg van € 40,-
* Je krijgt van je inleg elke week €10 terug, mits je 3x per week komt sporten
* Je betaalt geen administratiekosten of inschrijfgeld 

Als het je lukt om alle 4 de weken 3 keer te sporten, dan ben je niet alleen een stuk fitter geworden, maar heb je ook een vliegende start gemaakt met je goede voornemens. En nog belangrijker, je bent gewend geraakt aan de regelmaat van het sporten, waardoor het in de toekomst makkelijker vol te houden is.

Geef je nu op! Ga er voor. Geef je nu snel op en je kunt meteen beginnen. Meer info: tinohoogendijk.nl/4wekengratis

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date