Kom in beweging en sport mee met Beat The Best

18-01-2021 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Beat The Best Virtual Challenge: Sport jij mee voor het goede doel? Kom in beweging en sport mee met Beat The Best!

Het belang van beweging om gezond te blijven staat door de coronapandemie volop in de schijnwerpers, maar veel sportevenementen kunnen nu niet doorgaan. Wil je toch sportief bezig blijven en tegelijkertijd het leven van ernstig zieke kankerpatiënten wat mooier maken, ga dan de uitdaging aan tijdens de Virtual Challenge voor de Roparun!

De Roparun is een stichting die een jaarlijkse estafetteloop organiseert om daarmee donaties binnen te halen ter ondersteuning van kankerpatiënten en hun families onder het motto: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar dagen niet meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’. Denk hierbij aan het ter beschikking stellen van koppelbedden, het sponsoren van pruiken en het organiseren voor leuke dagjes uit voor kankerpatiënten en hun naasten. De komende editie van de Roparun is speciaal want het wordt de 30ste editie van dit evenement.

Maar ook voor de Unilever Vitality Runners (Roparun Team 51) is het een jubileum want zij zullen voor de 25ste keer deelnemen! Om mensen in beweging te krijgen en tegelijkertijd geld op te halen voor het goede doel, organiseert Roparunteam 51 'Beat The Best'. Met deze virtual challenge dagen ze je uit om individueel je grenzen te verleggen. Je kunt zelf gaan rennen, fietsen, wandelen, planken, scoren, balletje-hooghouden of touwtje springen, allemaal voor het goede doel. Wie tussen 1 januari en 24 mei een mooie sportprestatie levert, ontvangt een mooie medaille en maakt kans op fantastische prijzen. Sport mee en draag je steentje bij Voor volwassenen is het inschrijfgeld € 15.- en voor kinderen tot en met twaalf jaar is dit € 7,50. De netto-opbrengst komt ten goede aan de stichting Roparun. Doe mee en maak Beat The Best een geslaagd evenement om daarmee zoveel mogelijk mensen met kanker te helpen. Check onze Facebook-pagina (Vitality Runners) en schrijf je in!Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date