Kieft en Van Egmond naar CWO

14-04-2017 Sport Redactie

VLAARDINGEN - De stichting Businessclub CWO organiseert donderdag 18 mei weer een bijzondere voetbalavond bij voetbalvereniging CWO. De businessclubleden, sponsoren en overige relaties van de Vlaardingse voetbalvereniging maken op deze avond kennis met oud-speler Wim Kieft en schrijver Michel van Egmond.

De alom bekende Kieft speelde voor Ajax, Pisa, Torino, Bordeaux, PSV én uiteraard het Nederlands Elftal. Hij werd vijf keer landskampioen in Nederland, won vier KNVB bekers, werd eenmaal kampioen in de serie B (Italië), hij won de Europacup 1 met PSV en het EK’88.

Van Egmond schreef meerdere bestsellers, waaronder Gijp en Kieft. Voor het boek Kieft won hij de NS Publieksprijs, de titel Sportboek van het jaar en de Nico Scheepmaker Beker publiek- én vakprijs.

Zoals ieder jaar staat ook deze avond bij CWO weer onder leiding van presentator Jan Dirk Stouten. Naast de hoofdgasten Kieft en Van Egmond, zullen onder andere CWO hoofdsponsor ING en aanvoerder van CWO 1, Arij van Bree, door Stouten aan de tand worden gevoeld.

St. Businessclub CWO is er wederom in geslaagd bijzondere gasten te verwelkomen bij CWO. Eerder waren bijvoorbeeld al Jean-Marie Pfaff, Martin van Geel, Co Adriaanse, Gertjan Verbeek en Mario Been te gast. Bent u ondernemer en wilt u ook kennis maken met st. Businessclub CWO? Meld u dan aan via businessclub@svcwo.nl of kijk op www.businessclubcwo.nl.

Gerelateerd