Kerst komt vroeg bij VLTC

31-07-2016 Sport Redactie

TENNIS - De kerstbomen staan en de slingers hangen: het Open Toernooi kan beginnen bij tennisvereniging VLTC. Na de slechte weeromstandigheden vorig jaar, grapte de toernooileiding dat het net zo goed een wintertoernooi kan zijn. Dat is dus een kersttoernooi geworden.  

Met 216 deelnemers zit het toernooi dit jaar goed vol. In acht dagen moeten er meer dan 210 partijen gespeeld worden op de zeven tennisbanen in de Broekpolder. Dit betekent veel gepuzzel voor de wedstrijdleiding en enige flexibiliteit van de spelers.  

Er kan iedere avond gegeten worden bij VLTC. Elke dag wordt er een andere maaltijd bereid door de keukenploeg. Van broodje hamburger op maandag tot een pittige kalkoenragout in het finaleweekend.  

Op donderdagavond verzorgt DJ Henk de (kerst)muziek. Op vrijdagavond is er live-muziek van de VLTC huisband Stenniz. En ook The Suspenders komen op vrijdagavond optreden. Zij openen eerst die avond het zomerterras en komen daarna naar VLTC. Het gaat een mooie (kerst)week worden!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date