Jesper Gudde nieuwe hoofdtrainer VFC Zondagselectie

16-02-2020 Sport Redactie

VOETBAL - Jesper Gudde is nu nog speler in de Zondag 1 van VFC, maar hij neemt vanaf het nieuwe seizoen als trainer het stokje over van Raymond de Romph.

Er waren meerdere aanmeldingen voor de rol van hoofdtrainer. Bij VFC hebben ze met drie kandidaten gesprekken gevoerd en alle kandidaten hadden een goed verhaal. Jesper sprong er echter, ondanks zijn jonge leeftijd, bovenuit met een helder en gedetailleerd verhaal.

Jesper Gudde, geboren en getogen in Maassluis doorliep de gehele jeugdopleiding bij Excelsior Maassluis en speelde vervolgens daar 5 jaar in de A-selectie. Hij vervolgde zijn weg bij Zwaluwen en had een uitstapje van 1 jaar naar topklasse club RVVH. Sinds dit seizoen maakt Jesper deel uit van de Zondagselectie van VFC.

Afgelopen jaar heeft hij zijn UEFA-B cursus afgerond en kan hij de overstap naar trainer maken. ,,Het is voor mij een grote eer om mijn trainerscarrière te beginnen bij de grootste vereniging van de Waterweg. Ik wil mezelf verder ontwikkelen als trainer en in het leidinggeven aan een grote groep mensen. Ik hoop de groep mee te nemen mijn visie en werkwijze om de doelstelling van de club te bewerkstelligen’’, aldus Jesper.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date