Jan Bouman U11 toernooi bij Victoria'04

21-07-2020 Sport Redactie

VOETBAL - De zomervakantie is nog maar net begonnen maar bij sc Victoria'04 kijkt men al uit naar de start van het nieuwe seizoen. Op zondag 6 september staat het jaarlijkse Jan Bouman U11 toernooi op het programma, een internationaal toernooi met deelname van profclubs uit binnen- en buitenland. Het toernooi is een eerbetoon aan de inmiddels 81-jarige Jan Bouman, ex-speler van Fortuna Vlaardingen de voorloper van sc Victoria'04, waar Jan nog altijd een trouwe bezoeker is. 

In september staat de derde editie van het toernooi op het programma met als grote publiekstrekker Club Brugge. De Belgische kampioen sluit voor het eerst aan op het toernooi waaraan ook veel andere profclubs meedoen uit Nederland, België en Duitsland zoals FC Utrecht, SBV Excelsior, FC Emmen, PEC Zwole, FC Twente/Heracles voetbalacademie, KVK Kortrijk, St. Truiden, KV Mechelen en Alemannia Aachen. 

Op de toernooidag zijn er extra COVID-19 maatregelen, zoals aangepaste looproutes en natuurlijk de 1,5 meter afstand. Wil je op zondag 6 september komen kijken naar topvoetbal op de vlaardingse velden, volg dan goed de regels op en dan wordt het toernooi wederom een mooi succes voor alle deelnemers en bezoekers!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date