Indrukwekkend eerbetoon bij CWO

15-05-2016 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 14 mei werd er bij voetbalvereniging CWO een zeer bijzondere wedstrijd gespeeld. Om 16.30 uur speelde CWO 4 namelijk op het hoofdveld én in bijzijn van zo’n 150 familieleden en vrienden, een wedstrijd die in het teken stond van Lyon van der Toorn (24 jaar). Lyon overleed op 8 mei 2016 als gevolg van een motorongeval aan de Kooikersweg in Vlaardingen.

CWO 4 had voor de gelegenheid speciale shirts laten maken, waarop een foto van Lyon van der Toorn zichtbaar was. Voor het begin van de wedstrijd werd er 1 minuut stilte in acht genomen en in de 24e minuut werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd, zodat rondom het hoofdveld 24 fakkels konden worden afgestoken, terwijl uit de speakers het “You’ll never walk alone” van Lee Towers klonk.

Niet alleen voor de aanwezige familieleden en vrienden van Lyon was dit een indrukwekkend eerbetoon. Ook de spelers, begeleiding, besturen en bezoekers van de eerder afgewerkte wedstrijd CWO 1 tegen Soccer Boys 1 waren erg onder de indruk van dit bijzondere moment op het CWO complex. CWO 4 sloot de emotioneel geladen wedstrijd uiteindelijk af met een 10-4 overwinning.

Het bestuur van CWO wenst alle familieleden en vrienden van Lyon van der Toorn veel strekte in deze moeilijke tijd.

Gerelateerd