Handbaldames worstelen en komen boven

• 05-09-2016
HANDBAL - De handbalsters van SC Twist hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen en daarmee 2 punten kunnen bijschrijven. In de eerste helft maakte de slimme dames van Indus‘67 uit Rozenburg het SC Twist nog lastig en namen een voorsprong. Twist liep heel de eerste helft achter de feiten aan door onzorgvuldig met de kansen om te gaan en matig te verdedigen. Hierdoor werd de cirkelspeelster van Indus diverse malen gevonden en bleven de gasten uit Rozenburg scoren. De ruststand was dan ook 12 – 13 in het voordeel van Indus’67.

De tweede helft kwamen de dames van Twist met een andere instelling het veld op en werd de toevoer naar de scorende tegenstanders gestopt en begon Twist zelf met scoren. Twist liep uit van 12 – 13 naar 21 – 15 na 20 minuten in de tweede helft. Af en toe kwam weer het betere spel van vorige week naar boven. De eindstand is uiteindelijk 25 – 17 in het voordeel van de Twist dames uitgevallen.

Volgende week is er een lastige uitwedstrijd tegen Schipluiden om 14:45 uur aldaar.