Categorieën

Service

Handbaldames Twist sluiten in stijl af

Handbaldames Twist sluiten in stijl af
Sport

Handbaldames Twist sluiten in stijl af

  • Redactie
  • 03-10-2016
  • Sport
Handbaldames Twist sluiten in stijl af
HANDBAL - De handbalsters van S.C. Twist moesten de slotwedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie aantreden tegen HVOS uit Spijkenisse. HVOS normaal gesproken al een lastige opponent voor de handbalsters, maar nu stond ook de koppositie op het spel want beide ploegen waren tot nu toe ongeslagen. Onder zeer lastige omstandigheden, kunstgras en heel veel regen, moest de wedstrijd gespeeld worden wat het spel van beide ploegen niet ten goede kwam.

De aanvalsters hadden moeite om de bal onder controle te houden en de juiste richting naar het doel te geven. De beide verdedigingen konden het hierdoor steeds de aanvalsters moeilijk maken en beide teams kwamen nauwelijks tot uitgespeelde kansen. De handbaldames van SC Twist gingen het beste met de moeilijke omstandigheden om en wonnen, ondanks een slechte wedstrijd, verdiend met 2 – 7 van HVOS. 

Komende week start voor de handbaldames van SC Twist de zaalcompetitie in de hoofdklasse. Na een goede voorbereiding op het veld en een geslaagd en intensief trainingsweekend staat direct een zeer aantrekkelijke en spannende wedstrijd op het programma. Op zaterdagavond 8 oktober, aanvang 19.10 uur , moet in de moeilijke uitwedstrijd aangetreden worden tegen het Schiedamse DWS in de Groenoordhal.