Handbaldames Twist goed van start

• Redactie
  • 28-08-2016
HANDBAL – De handbaldames van SC Twist zijn het veldseizoen gestart met een goede overwinning tegen Atomium uit Rotterdam. Via een ruststand van 17-5 kwamen de Vlaardingsen uit op 30-11.

SC Twist trad met een aantal nieuwe speelsters aan tegen de Rotterdamsen. De thuisploeg begon nog iets onwennig maar wel degelijk. Twist had na tien minuten een voorsprong van 5 – 2. Gestaag liep SC Twist uit door af en toe heel goed handbal en weinig tegengoals te incasseren tot 17 – 5 in de rust.

De tweede helft eigenlijk eenzelfde beeld waarbij de voorsprong van SC Twist niet in gevaar is geweest en zelfs uitliep tot ruime cijfers. De 30 – 11 eindstand was dik verdiend en met af en toe echt hele mooie aanvallen en goed verdedigingswerk.

Volgende week spelen de dames wederom thuis tegen het uit Rozenburg afkomstige Indus 67 om 13.30 uur.