Gratis activiteiten in de voorjaarsvakantie

23-02-2023 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Lees hier meer over wat er allemaal in Vlaardingen te doen is tijdens de Voorjaarsvakantie! Minters, CJV en ViB hebben super leuke activiteiten voor je bedacht. 

Escaperoom, Lasergamen en Mario Party
Daarbij lichten we graag drie supertoffe activiteiten uit! De activiteiten zijn gratis. Voor Mario Party en Lasergamen hoef je je niet aan te melden. Bij het Lasergamen wordt er een promotievideo gemaakt. Hiervoor worden er voorafgaand aan de activiteit toestemmingsformulieren uitgedeeld. Wil je deze voor jouw kind(eren) invullen? Mocht jouw kind niet herkenbaar op beeld mogen, dan kunnen we hier rekening mee houden. In dit geval hoef je geen toestemmingsformulier in te vullen. 

Voor de Escaperoom meld je je aan vóór 24 februari bij Minters. Heb je vragen over een activiteit? Neem dan contact op met de organisatie van de activiteit. Dit zie je aan de # die is gebruikt. Je kunt Minters, CJV en ViB bereiken via de social mediakanalen. Ook kun je ViB bereiken via mail: info@stichtingvib.nl of door te bellen naar 010-3132778.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date