Goede resultaten en ereplek voor turnsters

14-05-2019 Sport Redactie

Noa Schuchhard en Dianne Hamersma

TURNEN - In het weekend van 11 en 12 mei waren de districtsfinales turnen van de 4e divisie waaraan weer een aantal turnsters van Leonidas Dovido meedeed.

Op zaterdag waren de meerkampfinales. Jaylinn ’t Hart en Madeleine Mocnik hadden zich voor deze wedstrijd geplaatst. Omdat Jaylinn ‘t Hart haar regiowedstrijd heel goed had geturnd, turnde zij 11 mei in Amsterdam de districtfinale. De wedstrijd begon met een goede brugoefening en eindigde met een hele nette sprongoefening. Met 45,292 punten heeft zij een hele goede 29e plek behaald waar zij heel trots op mag zijn! Bij de junioren had Madeleine zich geplaatst, na een mooie wedstrijd waarbij ze helaas een val op vloer had heeft zij de 28e plaats behaald. 

Op zondag waren de toestelfinales, en de deelnemers konden zich plaatsen op één bepaald toestel. Dianne Hamersma en Noa Schuchhard hadden zich allebei op balk geplaatst. Dianne bij de junioren heeft een mooie oefening geturnd en heeft hiermee de 4e plaats behaald net naast het podium. Noa turnde ook een mooie oefening zonder vallen met helaas een grote wiebel na de sprongen. Zij heeft uiteindelijk toch een prima 3e plaats behaald.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date