FIFA 19 toernooi bij Vlaardingse voetbalclubs

19-04-2019 Sport Redactie

VLAARDINGEN - VLD E-SPORTS gaat op woensdag 24 april van start en brengt een bezoek aan 5 voetbalverenigingen in Vlaardingen. Tijdens deze vijf evenementen word je tot het uiterst gedreven om je skills te laten zien met een vriend of vriendin op de PS4, maar ook buiten op het voetbalveld!

VLD E-SPORTS is een GRATIS! evenement dat verdeeld is in twee onderdelen waar je punten mee kan verdienen. Punten verdien je door het spel FIFA 19 te spelen op de PS4 in een 2vs2 toernooi. Hoe verder je komt, hoe meer punten je per koppel verdient! Natuurlijk is dit niet het enige waarbij je punten kunt verdienen. Tijdens het toernooi moet je ook je skills laten zien op het voetbalveld. Skillgames, die kunnen worden herkend vanuit het voetbalspel FIFA 19, staan hier namelijk klaar. Zo kunnen er bijvoorbeeld punten worden verdiend door op de lat te schieten, of door een parcours al dribbelend zo snel mogelijk af te leggen. De punten van het binnen- en buitenprogramma worden uiteindelijk aan elkaar gekoppeld!

Er worden verschillende VLD E-SPORTS evenementen gehouden. Zo worden de VLD E-SPORTS op 24 april gehouden bij VFC, op 1 mei op Victoria '04, op 10 mei bij CWO, op 24 mei bij DVO'32 en op 8 juni bij Zwaluwen.

Het leuke is dat je met alle VLD E-SPORTS mee kunt doen, mits je je inschrijft! De koppels met de meeste punten gaan door voor het Vlaardings Kampioenschap, dat gehouden wordt op 22 juni!

INSCHRIJVEN DOE JE HIER!

Meer informatie? Kijk dan op DEZE LINK!  !



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date