En we noemen hem... Kulky!

16-11-2015 Sport Redactie

VLAARDINGEN – De Kulk heeft een nieuwe mascotte, Kulky! Hij werd maandagochtend gepresenteerd in het recreatiebad.  Kulky is een cadeau van serviceclub Inner Wheel Vlaardingen, onderdeel uit van een wereldwijde organisatie van enthousiaste, ondernemende dames. Een club die staat voor vriendschap, internationale contacten, maar ook het werven van fondsen.

Inner Wheel Vlaardingen bestaat al vanaf 1984 en telt zo’n veertig leden. Jaarlijks wordt door de leden het goede doel van het jaar gekozen. Dit jaar is het hoofdproject: ‘De hond kan de was doen’, een stichting die teamtrainingen financiert voor mens en hulphond.

Maar daarnaast is ook een plaatselijk, klein project toegevoegd, het bekostigen van het kostuum voor de nieuwe mascotte voor zwem- en recreatiebad de Kulk. De Kulk is al jarenlang een belangrijke sportvoorziening in de Vlaardingse gemeenschap. Ondanks diverse bezuinigingsrondes, is men er met veel creativiteit in geslaagd het hoofd boven water te houden. Op dit moment wordt druk gewerkt aan het opfrissen van het imago, de huisstijl, de website en dus aan het introduceren van de mascotte Kulky.

Kulky zal bij diverse zwemactiviteiten voor kinderen aanwezig zijn. Denk hierbij onder andere aan verjaardagsfeestjes, diplomazwemmen en andere avonturen. Uit ervaring van andere baden, blijkt dat kinderen hierdoor veel meer plezier beleven aan het zwemmen, iets dat in ons waterrijke land onmisbaar is.

Inner Wheel Vlaardingen wil met de donatie een positieve bijdrage leveren aan de zwemveiligheid van de Vlaardingse kinderen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date