Eindejaarsacties bij VFC

14-12-2020 Sport Redactie

VLAARDINGEN - 2020 was een bijzonder jaar. Ook voor sportverenigingen en dus ook voor VFC. Een jaar waarin weinig wedstrijden werden gespeeld en de kantine nog altijd dicht is. Dat scheelt de vereniging een hoop geld maar met twee oudejaarsacties hoopt VFC een inhaalslag te maken. Aad’s Broodjescorner, ook bekend als Bakkerij Klootwijk, voorziet de club weer van oliebollen en appelbeignets voor Oudjaarsavond. Deze zijn HIER te bestellen tot 20 december.

Daarnaast hebben veel Vrienden van VFC prijzen aangeboden voor deNieuwjaarsloterij die VFC in plaats van jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie zal houden; via een livestream op de eigen Facebookpagina. Je maakt kans op bijvoorbeeld een high tea bij de Bonte Zebra, een diner voor twee bij het Delta Hotel, een Bassie en Adriaan Bierpakket, bonbons, een cadeaubon van Mart van Dam of van Kortenhoef, of een bon van Gallo d’Oro. En nog veel meer.

De nieuwjaarsloten zijn HIER te bestellen tot en met 30 december 12.00 uur. Op deze manier wil de club 2020 met een goed gevoel afsluiten en 2021 met een even goed gevoel beginnen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date