DVO’32 tankt vertrouwen tegen HPSV

15-09-2019 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - In de aanloop naar de start van de competitie volgend weekend heeft DVO’32 vertrouwen getankt tegen de Haaglandse Politie Sport Vereniging in de laatste poulewedstrijd voor de districtbeker. De Vlaardingers onder leiding van trainer Ben Hoogwerf en assistent Han van Leeuwen rolden de Haagse vierde klasser op met 7-0 . Gelukkig voor HPSV was de Haagse keeper in vorm anders had DVO op zeker de dubbele cijfers bereikt.

Na twee gelijke spelen en twee nederlagen was de Vlaardingse ploeg er op gebrand een goed resultaat neer te zetten en men begon dan ook voortvarend. Binnen 20 minuten stond er al 3-0 op het scorebord. Robin den Breems scoorde na vijf minuten de 1-0 nadat hij Tim Kievit’s voorzet binnen schoot en daaropvolgend prikte Nico Huijer na een assist van Floris Keizerwaard de 2-0 tegen het net. Een penalty benut door Gert Jan van der Veen, nadat Robin den Breems gevloerd was binnen de 16, betekende de 3-0. Frank Boer verzorgde nog een panklare assist voor Tim Kievit vlak voor de thee zodat de rust werd bereikt met 4-0.

In de tweede helft was de echte druk er natuurlijk af maar DVO’32 bleef naar hartenlust combineren, daartoe natuurlijk ook in staat gesteld door de Hagenaren die kwalitatief flink onder deden voor DVO’32. De 5-0 en 7-0 kwamen van de voeten van van de rappe Tim Kievit die hiermee een hattrick noteerde. Robin den Breems verzorgde de 6-0 en maakte er dus twee. Ongetwijfeld zal de tegenstand in de derde klasse flink sterker zíjn maar voor het vertrouwen was het toch wel even fijn een grote overwinning neer te zetten. DVO’32 oefent komende dinsdag nog tegen Maasdijk voordat komende zaterdag de boel echt losbarst met de eerste eregioderby in Maassluis tegen VDL voor de competitie.



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date