DVO’32 overtuigend kampioen in vierde klasse D

14-05-2017 Sport Redactie

VOETBAL – DVO’32 heeft in Rotterdam Overschie met vlag en wimpel de titel in de 4e klasse D binnengehaald. De Vlaardingers wonnen de wedstrijd tegen VOB met maar liefst 0-8. De Vlaardingers speelden met wilskracht en overtuiging en straalden uit dat ze vandaag de titel gingen grijpen. Op het kleine veld van thuisclub VOB was DVO heer en meester. Onder het toeziend oog van talrijke zwart wit uitgedoste fans was het na twaalf minuten al raak. Een voorzet van aanvoerder Walter Zomervrucht werd knap binnengewerkt door topscorer Tim Kievit en de 0-1 was een feit. Tien minuten later was Diego Remondo Gomez de aangever en maakte Tim Kievit zijn tweede en zat DVO op rozen.

Een rake kopbal van Gert Jan van der Veen vlak na de rust was de defenitieve beslissing 0-3. De vierde was ook van Gert Jan van der Veen en de Vlaardingers bleven doorgaan. VOB probeerde wel wat tegengas te geven maar DVO was simpelweg veel beter, Pascal Moller prikte de 0-5 tegen de touwen en een droge afstandsknal van Ruud Durinck betekende de 0-6, DVO denderde vrolijk verder en Sjoerd Zwaneveld deed ook een duit in het zakje 0-7 en het sluitstuk was een penalty nadat Mark Zomervrucht binnen de zestien meter was gevloerd. Keeper Ruben Verboon kwam uit zijn hok aangesneld en verzilverde de penalty voor de achtste. Daarmee was de koek op en de Vlaardingse ploeg kampioen.

Een geweldige prestatie en dik verdiend want met 159 goals voor en slechts 15 tegen en 24 van de 26 wedstrijden gewonnen is DVO’32 de terechte kampioen. DVO’32 groeit en leeft als nooit tevoren en mag het volgend seizoen een treetje hoger in de derde klasse gaan proberen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date