DVO’32 overklast tweedeklasser DBGC in beker

08-11-2017 Sport Redactie

VOETBAL - Op dinsdagavond 7 november stond voor DVO’32 de eerste ronde van de districtsbeker op het programma. Na de winst in de poule met Duno, Cion en Maasdijk was tweedeklasser DBGC uit Oude Tonge de tegenstander. Welnu de trein van DVO’32 is voorlopig niet te stoppen want de tweedeklasser van het eiland Goeree Overflakkee werd volledig platgewalst door de Vlaardingers.

Voetballend worden DVO steeds beter en ook werd er niks weggegeven; keeper Ruben Verboon hoefde geen uitzonderlijke reddingen te verrichten om zijn doel schoon te houden. Terwijl de bezoekers toch niet onaardig begonnen met flink wat snelheid op de flanken waar DVO eerst achteraan moest. Spits Nico Huijer echter was ongrijpbaar voor DBGC en schoot nadat Walter Zomervrucht Reinier van der Veen vond met een mooie pass de daarop volgende voorzet onberispelijk binnen:1-0. Ook het volgende doelpunt kwam van de voet van de begin seizoen van CION overgekomen aanvaller, zodat DVO’32 met 2-0 voor ging rusten.

Na de thee veranderde er niets aan het wedstrijdbeeld: DVO’32 bleef de touwtjes in handen houden en scoorde zelfs de 3-0 door Gert Jan van der Veen die met zijn chocoladebeen de bal op sublieme wijze over de vijandelijke keeper heen lobde. In het restant was er alleen een scrimmage voor de goal van Ruben Verboon waarin Diego Remondo Gomez de bal van de lijn wist te halen zodat zelfs de eretreffer DBGC niet gegund was. Aanvoerder Walter Zomervrucht zorgde met de vierde treffer nadat Soren Neirijnck nog op de DBGC keeper gestuit was met ook een lob over alles heen voor de slagroom op de taart in een wedstrijd waarin geen enkele Vlaardinger niet thuis gaf.


Opstelling DVO’32 : Ruben Verboon, Mark Verkade, Niko v Meijeren, Pieter van der Veen, Reinier van der Veen, Diego Remondo Gomez, Walter Zomervrucht, Ruud Durinck ( 73e Pascal Moller ), Robin den Breems ( 45e Tim Kievit ), Gert Jan van der Veen, Nico Huijer ( 65e Soren Neirijnck ).

Gerelateerd