DVO’32 ook voor SVV maatje te groot

• 23-04-2017
VOETBAL - DVO’32 heeft vandaag op eigen terrein de confrontatie met het Schiedamse SVV in winst omgezet. Met een ploeg waarin om uiteenlopende redenen Tim Kolsteren, Niko v Meijeren, Sjoerd Zwaneveld en Gert Jan van der Veen ontbraken moest de regioderby tegen SVV gewonnen worden om de koppositie te handhaven. Welnu dat lukte. Maar zo tegen het einde van de competitie lijkt de pijp steeds leger te raken. Ook aanvaller Mark Zomervrucht voegde zich vandaag met een hamstring blessure in de ziekenboeg en het is nog maar de vraag of hij dit seizoen nog in actie kan komen.

SVV gaf wel partij maar DVO had het aan zichzelf te wijten dat men bij rust maar met 2-1 leidde. De ploeg speelde achterin slordig en gaf de rappe Schiedamse aanval de kans de aansluiting te maken daar waar voorin al lang de marge groter had moeten zijn. In het tweede bedrijf vergreep de 37 jarige Riengelo Nivillac zich aan de doorgebroken Tim Kievit en kon vertrekken met twee keer gee. Daarna was de wedstrijd geen wedstrijd meer. Pascal Moller volmaakte zijn hattrick en na negentien minuten in de tweede helft was het 4-1 en klaar. Tim Kievit maakte er twee en invaller Mitchel vd Windt zette het halve dozijn neer zodat de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf weer een stapje dichter bij de derde klasse is gekomen.