DVO’32 naar verdiende winst op Pernis

30-08-2017 Sport Redactie

VOETBAL - Op dinsdagavond 29 augustus heeft DVO'32 de laatste oefenwedstrijd aan de Marathonweg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook in winst omgezet. Voetbalvereniging Pernis was niet bij machte de ploeg van oefenmeester Ben Hoogwerf een halt toe te roepen.

De Rotterdammers speelden compact en hielden het speelveld klein. Aanvankelijk had DVO het hier moeilijk mee. De Vlaardingers creëerden legio kansen, raakten onder andere paal en lat en stuitten evenzoveel keer op de prima Rotterdamse sluitpost. Pernis kwam niet veel verder dan wat afstandsschoten , maar bij het scheiden van de markt was het toch DVO'32 die via de hard werkende Nico Huijer de verdiende winst pakte. Zo lijkt de zwart-witte equipe klaar te zijn voor het echte werk, te beginnen met de districtsbeker op zaterdag 2 september bij vierdeklasser DUNO om 14.15 uur.

Scoreverloop: 87e minuut 1-0 door Nico Huijer.

Opstelling DVO'32: Martijn Leerdam, Herve Makuka, Pieter vd Veen,(45e Niko v Meijeren), Mark Verkade,Reinier vd Veen, Diego Remondo Gomez( 45e Pascal Moller), Walter Zomervrucht( 45e Gert Jan vd Veen), Nico Huijer, Robin den Breems( 45e Ruud Durinck), Tim Kievit, Mark Zomervrucht.

Gerelateerd