DVO’32 komt niet langs Perkouw

23-03-2019 Sport Redactie

VOETBAL - DVO'32 kwam vandaag in Berkenwoude tegen Perkouw niet verder dan een 1-1 gelijkspel, een herhaling van de uitslag die eerder dit seizoen ook al aan de Marathonweg de eindscore was. Het veroonde spel van de Vlaardingers gaf wel reden voor optimisme. De gasten domineerden de wedstrijd, kwamen dan ook verdiend op 0-1 door een treffer van Tim Kievit. DVO kreeg diverse mogelijkheden om meer treffers te maken. Zo werd een schot van verdediger Pieter van der Veen op de lijn door een Perkouwer gekeerd en gebeurde dat na de thee nogmaals met een inzet van Nico Huijer die ook nog eens net naast kogelde. Een halve omhaal van Gert Jan van der Veen eindigde ook nog eens op de lat zodat men wel kan zeggen dat het de Vlaardingers niet mee zat. Perkouw kreeg in de eerste helft één grote kans. Een Berkenwouder kwam vrij voor Ruben Verboon maar de inzet vloog naast.

DVO speelde geconcentreerd, gaf hoegenaamd niks weg maar kreeg toch de deksel op de neus toen Perkouw’s spits tussen twee DVO-verdedigers kroop op een lange bal die door stuitte en gretig naar de grond ging op de rand zestien. Strafschop, oordeelde de scheidsrechter tot schrik van DVO, makkelijk gegeven en ook nog eens volgens de Vlaardingers buiten de beruchte lijnen maar de man met de fluit was onverbiddelijk en de pingel was een feit. Perkouw pakte dit presentje gretig uit voor de 1-1.

De thuisploeg grossierde in gele prenten en Perkouw’s nummer 10 ving er zelfs twee zodat de ploeg uit de Krimpenerwaard een stief kwartiertje met tien man door moest. Men hield echter stand zodat er tevredenheid met het verkregen punt was. Voor DVO was daar aan het einde toch wel de teleurstelling vanwege weer puntverlies, aan de andere kant is er ook reden voor een lach want DVO’32 speelde vandaag een alleszins acceptabele wedstrijd, knokte voor wat het waard was en voetbalde bij tijd en wijle prima. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date