DVO’32 begint seizoen met winst op VDL

21-09-2019 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL- In de opening van het nieuwe seizoen is DVO’32 goed begonnen. In Maassluis werd VDL met 0-2 in een overigens zeer matige wedstrijd verslagen.

In de eerste helft gebeurde er niet veel en was de beste kans voor Kees Ketting van VDL díe vrij baan kreeg, maar de bal over het doel van Ruben Verboon werkte. DVO’32 speelde in een veel te laag tempo om de thuisploeg echt te verontrusten en VDL was al niet veel beter.

In een volgens de toeschouwers op de tribune zomeravondtempo kabbelde de wedstrijd naar de rust toe. VDL was wel zo bereidwillig om die ene keer dat de Vlaardingers er wel doorheen kwamen via Colin Pleijsier op links diens voorzet in eigen doel te werken. VDL’s nummer 5 Mustafa Kaya was de ongelukkige. DVO’32 nam overigens wel verdiend de leiding 0-1.

Of het aan de preek of aan de thee lag in de rust is niet zeker, maar feit was dat de gasten wel scherp aan het tweede bedrijf begonnen. Tim Kievit werd op rechts weggestuurd en was sneller dan zijn opponent. Zijn voorzet was prima en met de afwerking van Floris Keizerwaard was ook niets mis en de 0-2 was een feit.

In het verloop van de tweede helft probeerde VDL hét wel maar veel verder dan een carambole binnen de Vlaardingse zestien die helaas voor de Maassluisse ploeg niet goed viel kwam men niet. Nico Huijer kreeg namens DVO’32 nog een aardige kans de score op te voeren maar VDL ’s keeper Kemal Fakili bleef in dat duel de baas en dus heeft DVO’32 de 1e driepunter van het prille seizoen te pakken.

Volgende week is de VV Rhoon te gast aan de Marathonweg.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Frank Boer ( 77e Nick Rutten), Atakan Karacoskun, Pieter van der Veen, Mark Verkade (69e Walter Zomervrucht ), Gert Jan van der Veen (c.), Tim Kievit ( 66e Nico Huijer), Wesley de Heij, Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Colin Pleijsier.

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date