DVO'32 pakt volle winst tegen DRL

29-09-2018 Sport Rinus Zomervrucht

VOETBAL - Vandaag speelde op het sportpark aan de Marathonweg DVO’32 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen DRL oftewel De Rotterdamse Leeuw uit Rotterdam Zuid. DRL opende vorige week thuis tegen het Vlaardingse CION met een 2-2 gelijkspel, waar de mannen van oefenmeester Ben Hoogwerf met de volle winst terugkeerde van IJVV de Zwervers (0-2).

Voor het eigen publiek en na een moeizame wedstrijd stond wederom 2-0 op het scorebord. 6 punten uit twee wedstrijden dus voor DVO maar gemakkelijk was anders. De ploeg worstelde met zichzelf en de tegenstander die uiteindelijk veel te weinig afdwong (één grote kans halverwege de tweede helft) om aanspraak op de punten te maken. De Vlaardingers maakte het zichzelf moeilijk door de 1-0 niet uit te breiden daar waar de kansen op meer er wel waren en hielden daarmee de Rotterdammers in het zadel.

Van goed voetbal was geen sprake het werd meer en meer een vechtwedstrijd waarin het fysieke spel van DRL het steeds meer won.Coach Ben Hoogwerf wisselde 3x achter elkaar en haalde aanvoerder Walter Zomervrucht, Wesley de Heij en Tim Kievit naar de kant en zette gelijk Gert Jan van der Veen een linie naar achter. Mark Zomervrucht kwam in de spits en Herve Makuka voor de moegestreden Tim Kievit. Diego Remondo Gomez ging vervolgens als controleur op het middenveld aan de slag. Het werd 2-0 door Robin den Breems uit een scrimmage zodat het pleit beslecht was in Vlaardings voordeel. Tim Kievit had de thuisploeg na een goed eerste kwartier met een schuiver de verdiende 1-0 voorsprong bezorgd en zoals hierboven beschreven kon DRL geen echte vuist maken dus was de winst verdiend. Volgende week wacht de ploeg de uitwedstrijd tegen Leonidas.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade, Pieter van der Veen, Atakan Karacoskun, Nick Rutten, Wesley de Heij (67e Diego Remondo Gomez), Walter Zomervrucht (c.) (60e Mark Zomervrucht), Robin den Breems, Floris Keizerwaard, Gert Jan van der Veen, Tim Kievit (67e Herve Makuka).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date