Categorieën

Service

DVO 32 wint van Concordia

DVO 32 wint van Concordia
Sport

DVO 32 wint van Concordia

  • Redactie
  • 09-04-2017
  • Sport
DVO 32 wint van Concordia
VOETBAL – DVO ’32 is weer een stapje dichter bij het beoogde doel gekomen gisteren. Aan de Marathonweg werd het Delftse Concordia met 4-0 aan de zegekar gebonden. Een stand overigens die al na een half uur bereikt was. Daarna geloofde de Vlaardingers het wel, de Delftse ploeg kon niet en beperkte zich tot tegenhouden en DVO zakte in het restant ver weg. Men hoefde niet meer en het warme weer en de confrontatie met tweede divisionist Barendrecht voor de Rijnmond cup aanstaande dinsdag  in het verschiet zorgde ervoor dat het tempo zeer laag bleef. Het balbezit was weliswaar constant voor DVO’32 maar dat was het dan wel.

Het eerste half uur gaf DVO vol gas en al na twee minuten kopte Gert Jan van der Veen op een voorzet van Mark Verkade knap de 1-0 binnen. Een paar minuten later was het hetzelfde scenario met Mark Verkade op Gert Jan van der Veen, ware het niet dat deze onreglementair gestuit werd. De toegekende penalty van 11 meter van Gert Jan van der Veen zelf betekende de 2-0. Diego Remondo Gomez scoorde met een bekeken schuiver de 3-0 en centrale verdediger Tim Kolsteren kopte uit een corner van Walter Zomervrucht de 4-0in het doel.

DVO hoefde dus ook vandaag niet tot het gaatje te gaan met een ploeg zonder Mark Zomervrucht(wreef), Sjoerd Zwaneveld (knie) en Ruud Durinck (afwezig). Ondanks dat bleek weer de kracht van de ploeg want moeiteloos kwamen Tim Kievit en Pieter van der Veen in het team. Vermeldingswaardig is ook in de tweede helft de rentree van verdediger Thomas de Man die na lang blessureleed zijn opwachting in het keurkorps van trainer Ben Hoogwerf maakte. Keeper Ruben Verboon voorkwam nog  tweemaal een eretreffer van de Delftenaren en dat was het dan. DVO raakte tenslotte via Tim Kolsteren nog de lat en kreeg nog wat halve kansen maar de scherpte was er af.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Mark Verkade ( 68e Mitchel vd Windt ), Niko v Meijeren, Tim Kolsteren,Pieter van der Veen ( 60e Thomas de Man ), Herve Makuka ( 75e Reinier van der Veen ), Diego Remondo Gomez, Walter Zomervrucht, Pascal Moller, Gert Jan van der Veen, Tim Kievit.