Drukbezochte onderlinge wedstrijden Leonidas

30-10-2016 Sport Redactie

TURNEN - Op zaterdag 29 oktober werden in Sporthal Westwijk de jaarlijkse onderlinge wedstrijden van Leonidas-Dovido georganiseerd. In totaal streden 120 turnsters en turners van de Vlaardingse gymnastiekvereniging om de medailles en bekers.

Onder het toeziend oog van het massaal toegestroomde publiek wat bestond uit vele papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere belangstellenden, turnden de turnsters en turners hun onderdelen. Zo kwamen zij allemaal in actie op de onderdelen sprong, brug, balk en vloer / airtumbling.

Alle deelnemers ontvingen een diploma. In totaal werden er 29 gouden, 63 zilveren en 28 bronzen medailles uitgereikt. De bekers voor het hoogste punten aantal per categorie, gingen dit jaar naar:

 

Ronde 1:                        Juul Bak                         48.00

Ronde 2:                        Liz de Krieger                 50,20

Ronde 3:                        Thijmen Cornelissen       49.50

Ronde 4:                        Naomi Notenboom          49.10

3e divisie                       Meinke Pons                   50,60

4e divisie                       Gini Leidelmeijer            50.00

3e/4e divisie keuze        Lynn Kruithof                 43.10

5e divisie                       Floor de Jonge               47.20

5e divisie keuze             Judith Sluimer                38.95

In november barst het wedstrijdseizoen voor allen weer los. Er wordt door Leonidas-Dovido in die maand meegedaan aan onder andere de Ringenzwaaidag, de Rayonkampioenschappen, springwedstrijden en het Bredase open turnkampioenschap. Tot die tijd hebben de turnsters en turners de tijd om met hun trainers de afgelopen zaterdag getoonde oefeningen, nog meer te verbeteren.

Gerelateerd