Druk weekend voor ZVVS

05-12-2018 Sport Redactie

ZWEMMEN - Zaterdag 1 december was de tweede wedstrijd in de Regio West Competitie voor de zwemmers van ZVVS. Tijdens de wedstrijd zwem je voor het team, om met een snelle tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen. En snel werd er gezwommen. Bij de estafettes waren er alleen maar 1e plaatsen. Samen met de individuele nummers werd de wedstrijd gewonnen. Met 100 punten meer dan de nummer 2 werd de 1e plaats in de competitie overgenomen.
 
Zondag was de laatste kans om limieten te halen voor het Nederlands Kampioenschap, dat over twee weken plaats vindt. Voor sommige zwemmers was het een lastig opgave en was er ondanks een PR, toch geen gehaalde limiet. Yagiz Atilgan zwom, terwijl hij de 200m vlinderslag voor het eerst zwom, ruim onder de limiet. Stella van Droffelaar deed het zelfde op de 400m wisselslag, en ook deze afstand had ze niet eerder gezwommen. Ook op de 50m vrij haalde ze de limiet. Tessa Poot zwom op de 50m schoolslag limiet. ZVVS kijkt terug op een geslaagd weekend. 
 
Wil je ook eens meetrainen bij het wedstrijdzwemmen? Je bent van harte welkom. Wist je dat ze bij ZVVS ook aan leszwemmen en waterpolo doen? Informatie vind je op de website www.zvvs.nl  

 
 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date