Derny spektakel bij RCMD de Coureur

22-09-2022 Sport Redactie

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Op zondag 25 september wordt op de wielerbaan van RCMD de Coureur het KUGEKO open Zuid-Hollands dernykampioenschap verreden. De bekende gangmaakderny's van de zesdaagse zullen hier hun rondjes rijden in de buitenlucht. Tien gangmakers zijn er aanwezig om de diverse renners en rensters uit de wind te houden.

Achter de derny's rijden deze middag de amateurs/sportklasse , masters 50+ en dames belofte/elite. In alle drie de categorieën heeft de organisatie een Nederlands kampioen aan de start staan. Bij de amateurs/sportklasse Danny Vrolijk, bij de masters Theo Leenderts en bij de dames Tessa Riksman. Naast deze kampioenen starten er ook diverse clubleden in dit unieke evenement o.a Edward Sol, Boy Rueck, Ruben Miinsbergen bij de amateurs en oud gedienden Jaco Tettelaar en Rene Hulsman bij de masters.

Om 14.00 zullen de gangmakers de derny's starten om te beginnen aan het KUGEKO open Zuid-Hollands kampioenschap. Locatie is de wielerbaan van de Coureur aan de Vlaardingsedijk 11 in Maassluis.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date