Demi Molenaar turnt zich naar de top

23-05-2016 Sport Redactie

Demi Molenaar zit bij de Nederlandse top !

TURNEN - Afgelopen zaterdag werd in Dordrecht, het Nederlands Bondskampioenschap Turnen dames georganiseerd en in Amsterdam de Districtsfinale 4e divisie. Via een aantal voorwedstrijden en de halve finale had Leonidas-Dovido turnster Demi Molenaar zich geplaatst voor het Bondskampioenschap. Zaterdagochtend reisde zij dan ook met een aantal van haar supporters en trainster af naar Dordrecht, om daar de finale in haar categorie te turnen.

Demi turnde in Dordrecht maar liefst 53,633 bij elkaar na een hele goede wedstrijd zonder fouten. Hiermee is zij in deze wedstrijd 14e van HEEL NEDERLAND geworden. Wij zijn dan ook trots op deze prestatie van Demi en natuurlijk ook op al onze andere turnsters die afgelopen seizoen hard hebben getraind, maar ondanks successen in andere wedstrijden, helaas deze wedstrijd niet hebben gehaald.

In Amsterdam kwamen een aantal turnsters van de B-selectie in actie tijdens het Districtskampioenschap 4e divisie. Gini Leidelmeijer werd 19e, Britt Biesheuvel 25e, Janneke van der Weerd 27e en Dianne Hamersma 35e.

Op zondag werden in Dordrecht de landelijke toestelfinales geturnd. Twee Leonidas-Dovido turnsters waren reserve voor deze wedstrijd. Helaas voor Demi Molenaar en Julia Oorthuis waren er geen afvallers. Hierdoor behoefden zij niet in actie te komen bij deze wedstrijd.

Binnenkort sluit de Selectie het seizoen af met de laatste wedstrijden. Voor een van de wedstrijden, de Haagse Bosan Cup, verblijven de dames een tweetal nachten in Duinrell. Als laatste wedstrijd volgt in juni de Rayon groepsspringwedstrijden, waaraan ook een trainersteam van Leonidas-Dovido zal deelnemen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date