De jeugdvoetbaldag bij Zwaluwen komt er aan !

13-04-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Na de meer dan succesvolle jeugdvoetbaldag van vorig jaar is ook dit jaar op 2 mei de 'DFDS jeugd voetbal clinic vv Zwaluwen'  georganiseerd. Net als het afgelopen jaar stelt Zwaluwen zijn vereniging open voor alle jeugd uit de omgeving om er 'samen' een sportieve, leerzame en leuke dag van te maken! Een fantastische manier voor nieuwe jeugdspelers om kennis te maken met Zwaluwen en voor bestaande jeugdspelers om een heerlijke voetbaldag te hebben! Neem vooral je vriendje en/of vriendinnetje mee om deze dag mee te maken.

Deze dag, mogelijk gemaakt door DFDS Vlaardingen, zal beginnen om 10.00 uur en zal in het teken staan van voetbal en plezier! Zo zal Jean Doest een fantastische Pannashow geven en is één van de velden omgetoverd tot een waar ‘fun veld’ met onder andere Voetbal-darten, Voetbal-sjoelen, de Omhaal Simulator, Voetbal flipper, Voetbal Rad van fortuin, Voetbal Goalie en een springkussen.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht met voetballessen voor peuters in de leeftijd van 2-4 jaar. Voor hen zijn er speciale trainingen, gegeven door voetbalschool ‘De Voetbalpeuters’. De afsluiting is rond 14.45 uur. Het belooft een actieve en sportieve dag te worden met muziek en vooral heel veel plezier.

Elke deelnemer krijgt ook nog eens een prachtig DFDS/Zwaluwen shirt mee. Dus zorg dat je erbij bent, dit mag je niet missen!

Inschrijven kan via www.vvzwaluwen.nl/kidsevent 

Alle kinderen tot en met 11 jaar mogen meedoen en deelname is HELEMAAL GRATISGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date