CWO verliest van Berkel

• Ben van Dijk
  • 08-04-2018

Fotografie: Klaas Bloem

VOETBAL - Met het derde opeenvolgende verlies is CWO dit weekend gezakt naar de 11e plaats, nog maar één plaats verwijderd van de nacompetitieplaatsen. Het verlies was weliswaar ongelukkig maar dat telt niet in het voetballen.

De eerste helft ging gelijk op met wat betere kansen voor CWO. De eerste kans kwam al in de tweede minuut toen Talha Koc de bal vanaf de achterlijn voor gaf en deze net achter Marleyson Mejia kwam. Een paar minuten later was het aan de andere kant bijna raak maar het schot van dichtbij ging over het doel van CWO. In de 35e minuut moest de keeper van Berkel redding brengen toen de bal op het doel werd gekopt.

In de tweede helft was opnieuw de eerste kans voor CWO. Marleyson Mejia was zijn verdediger te snel af. Hij schoot echter te zacht en kon de keeper van Berkel niet in de problemen brengen. In de 51e minuut was het aan de andere kant wel raak. Een aanval van Berkel, waar een van de aanvallers de bal voor het doel wil geven maar de bal verkeerd raakt waardoor hij plotseling in de kruising van de verre hoek belandt: 0-1. Vijf minuten later was het weer raak nadat bij een aanval van Berkel de bal verkeerd geraakt wordt door Jimmy Onderdelinden en achter keeper Yordi Godijn verdwijnt: 0-2.

Trainer Francisco Roque da Silva paste een aantal wissels toe en bracht ook Colin Pleijsier, die lang geblesseerd is geweest in. Ook hij kon het verschil niet maken en veel verder dan een schot over het doel kwam hij niet. In de 86e minuut greep keeper Yordi Godijn nog een keer goed in toen een van de aanvallers alleen op hem af kwam.

Zaterdag a.s. om 15.00 uur speelt CWO uit tegen Alexandria’66.