CWO verliest bij Spirit

• Ben van Dijk
  • 07-04-2019
VOETBAL - CWO moest het deze wedstrijd doen zonder de basisspelers Jordi de Bruin, Dwy Kampe en Gio Santos Boaventure. Het begon echter veel te slap en de wil om te winnen was ver te zoeken. Veel kansen gaf CWO echter niet weg. In de 21e minuut was het net als in de vorige wedstrijd een verkeerde terugspeelbal die de tegenstander in het zadel hielp. Daniël van der Knijff kon in eerste instantie nog redden maar in de rebound was hij kansloos: 1-0.

In de tweede helfting CWO wat feller van start. Toch was het Spirit dat de eerste kans kreeg. Na een voorzet van rechts ging de bal echter via de bovenkant van de lat over het doel. In de 52e minuut was het wel raak. Na een aanval van Spirit werd de bal weggewerkt maar een aanvaller van Spirit haalde van 20 meter hard uit en de bal verdween in de kruising: 2-0. Aan de ander kant kwam CWO ook een aantal keren dicht bij het doel van Spirit maar daar kon men steeds de bal op tijd wegwerken. In de 78e minuut werd de eindstand op het scorebord gezet na een scrimmage voor het doel van CWO verdween de bal over de doellijn 3-0.

Zaterdag wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen SSS. In deze eindfase van de competitie zal gewonnen moeten worden zeker nu ook de teams onder CWO punten beginnen te halen.