CWO verliest bij Hellevoetsluis

• Ben van Dijk
  • 18-11-2018
VOETBAL - CWO heeft de weg naar boven nog niet gevonden en is door het verlies bij Hellevoetsluis dit weekend opnieuw hekkensluiter in de tweede klasse D.

In het begin van de wedstrijd tastten beide teams elkaar af. Het was Hellevoetsluis dat na 7 minuten de eerste grote kans kreeg maar de aanvaller schoot van dichtbij over het doel. In de 15e minuut kwam Hellevoetsluis op voorsprong. Een vrije trap even buiten het zestienmetergebied werd ingekopt 1-0. Voor de rust kwamen er nog wat kleine mogelijkheden voor beide teams maar geen echte kansen.

Na de rust was ook de eerste kans voor Hellevoetsluis. Daniël van der Knijff kon het scoren echter voorkomen. In de 50e minuut constateerde de scheidsrechter een handsbal in het strafschopgebied van Hellevoetsluis en wees onmiddellijk naar de stip. Igor Markovic liet de keeper kansloos 1-1. Hierna leefde CWO weer op en kreeg het met Rick van Haren een enorme kans op de 1-2. Zijn schot ging echter net naast het doel van Hellevoetsluis. Hellevoetsluis zette wat meer druk en CWO ging steeds verder achteruit. Hellevoetsluis viel aan en CWO verdedigde. Uiteindelijk was het in de 81e minuut raak. Na een goede aanval van Hellevoetsluis werd de bal van dichtbij onhoudbaar ingekopt 2-1.

Zaterdag speelt CWO opnieuw een uitwedstrijd in en tegen Zuidland.