CWO verliest bij Alexandria ’66

• Ben van Dijk
  • 28-10-2018
VOETBAL - CWO is er opnieuw niet in geslaagd de eerste overwinning van het seizoen te behalen. De Vlaardingers hebben ongetwijfeld kwaliteit genoeg om in de tweede klasse mee te doen maar verloren vrijwel alle duels op inzet en de echte wil om te winnen.

Alexandria ’66 liet vanaf de eerste minuut zien dat zij wel voor de overwinning gingen en zette CWO direct onder druk. In de negende minuut kwam Alexandria al op voorsprong, nadat de verdediging van CWO werd uit gespeeld en de bal hard werd ingeschoten, kon Daniël van der Knijff de inzet nog wel stoppen maar was bij de rebound kansloos 1-0. Ook hierna kwamen nog enkele kansen voor Alexandria maar die werden gemist. In de 37e minuut werd een voorzet van Gio Boaventure weggekopt door een verdediger van Alexandria, voor de voeten van Mike van der Meer die hard uithaalde 1-1. Even leek er een opleving van CWO te komen en kwam er zelfs een grote mogelijkheid op de 1-2, omdat de aanvaller van CWO geen oog had voor de geheel vrijstaande medespeler en zelf de bal over schoot ging deze mogelijkheid verloren. Drie minuten later was het aan de andere kant al weer raak 2-1.

Na de rust kwamen er voor beide teams een aantal mogelijkheden. Het was echter Alexandria dat in de tachtigste minuut opnieuw scoorde 3-1. Invaller Tobi Fasanya raakte in de negentigste minuut nog de lat maar de stand bleef ongewijzigd.

Zaterdag speelt CWO thuis tegen Sparta AV, dat heel goed aan de competitie is begonnen en op de tweede plaats staat.