CWO geeft drie punten weg bij DCV

• 08-05-2016

VOETBAL - Volkomen onnodig heeft CWO drie punten verspeeld in de uitwedstrijd bij DCV. Na een comfortabele 0-2 voorsprong bij rust speelde de ploeg daarna een van de slechtste wedstrijden van de competitie.

In de eerste helft liet DCV geen moment zien dat het streed voor de derde periodetitel. In het eerste half uur gebeurde er aan beide zijden erg weinig. CWO had vooral via Nailey Girigorie de beste mogelijkheden. Aan de andere kant moest ook Angelo Spanjaart een keer handelend optreden om een doelpunt te voorkomen. In de 30e minuut werd de score geopend met een pass op Romeo da Silva. Die speelde de bal goed door naar Nailey Girigorie die de bal binnenschoot: 0-1. Zeven minuten later werd Nailey Girigorie diep weggestuurd aan de linkerkant. Hij zag de goed meegekomen Yordi Molendijk vrij staan en deze kon de bal inschieten: 0-2. DCV kon hier maar nauwelijks iets tegenover zetten.

Na de rust drong DCV wat meer aan. In de 50e minuut kwam een aanvaller alleen voor Angelo Spanjaart en lobte de bal over hem heen. Broer Ricardo was echter op tijd terug bij het doel en kon de bal van de lijn halen. Nauwelijks vier minuten later kwam de bal in het strafschopgebied ongelukkig tegen de hand van één van de verdedigers van CWO en dat betekende een penalty. Deze werd onhoudbaar ingeschoten: 1-2. CWO vergat daarop te voetballen en liep steeds meer achteruit.

In de 81e minuut kon een aanvaller van DCV in het zestienmetergebied geheel vrij inschieten: 2-2. In de 88e minuut kreeg DCV een corner die hoog bij de tweede paal kwam, daar stond opnieuw en aanvaller van DCV helemaal vrij en dat betekende 3-2.

Zaterdag worden de laatste wedstrijden van de reguliere competitie gespeeld, voor CWO is dat thuis tegen Soccer Boys dat strijdt voor de laatste kans om niet in de nacompetitie terecht te komen.