CWO doet zichzelf tekort bij Sparta

• Ben van Dijk
  • 24-02-2019
VOETBAL - In een leuke wedstrijd had CWO gisteren zeker een gelijkspel verdiend maar het moest, nadat het in de tweede helft verdiend op voorsprong kwam, de punten toch in Rotterdam laten.

In het eerste kwart ging de wedstrijd gelijk op. Beide teams kwamen regelmatig bij het doel van de tegenstander zonder echt gevaarlijk te worden. In de 27e minuut kwam Sparta op voorsprong na een goede aanval kon een aanvaller hard diagonaal inschieten: 1-0. CWO kwam beter in de wedstrijd en in de 44e minuut speelde Mike van der Meer twee verdedigers uit en schoot de bal onbereikbaar voor de keeper in de uiterste hoek: 1-1.

Ook direct na de thee had CWO het betere van het spel. In de 49e minuut kwam een voorzet precies op het hoofd van Mike van der Meer die onhoudbaar kon inkoppen: 1-2. Een minuut of zeven later had hij ook de 1-3 op zijn schoen maar deze keer was het schot te zacht en kon de keeper de bal gemakkelijk stoppen. In de 70e minuut draaide alles plotseling om. Een afstandsschot verdween onverwacht in het doel van CWO: 2-2. Hierna was CWO het even kwijt en in 82e minuut werd het 3-2. Vlak voor het einde werd het nog erger toen opnieuw een afstandsschot in het doel van CWO verdween 4-2. Gezien het spel van CWO hadden zij hier zeker een gelijkspel verdiend.

Op 9 maart speelt CWO de degradatiekraker uit tegen Kethel Spaland.