CION strikt jonge doelman

21-04-2017 Sport Redactie

VOETBAL - CION heeft in de 20-jarige Diony Vente een nieuwe doelman gevonden. de club zat al heel het huidige seizoen krap in de keepers. De huidige keeper Sander Hengelveld, momenteel al acht competitieduels op rij zonder tegentreffer, gaat stoppen en is op dit moment de enige selectie doelman.

De nog jonge Vente speelde zijn gehele jeugd bij Smitshoek en in de senioren verdedigde hij vanaf 2015 het doel van Oude Maas. Trainer Dutina kwam door zijn grote netwerk op het spoor van Vente. de jongeling trainde al enige tijd mee bij CION. Daar waar de concurrentie moordend is bij Oude Maas, besloot Vente het volgend seizoen te proberen tot eerste doelman te schoppen bij de Vlaardingers.

CION trainer Dutina is in zijn nopjes met zijn jongste aanwinst: ,,Je ziet op de training dat hij een goede opleiding heeft gehad, Vente is een goede meevoetballende keeper die ook zéér sterk is met zijn coaching, een echte aanwinst met het oog op volgend seizoen!'' CION is nog in gesprek met een andere doelman zodat er een gezonde concurrentie ontstaat onder de lat.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date