CION neemt tijdelijk onderkomen in gebruik

04-09-2019 Sport Redactie

Een verwoestende brand legde een half jaar geleden de kantine van CION in de as. Met een noodkantine begint de club vol goede moed aan het nieuwew seizoen.

VOETBAL - CION opent zaterdag 7 septemberde deuren van het tijdelijke onderkomen aan de Kooikersweg in Vlaardingen. Zes maanden geleden werd Vlaardingen opgeschrikt door een grote brand die de volledige kantine van CION en Deltasport in de as legde. De afgelopen acht weken heeft een leger aan vrijwilligers, sponsoren (en door donaties, giften en liefdevolle acties van mensen die CION een warm hart toedragen) van de tijdelijke kantine een prachtig onderkomen gemaakt!

De opening daarvan mag van CION wel een feestelijk tintje krijgen, De club nodigt dan ook iedereen uit om de nieuwe kantine te komen bekijken. Je kunt dan meteen de wedstrijd van CION tegen stadgenoot Victoria'04 bekijken. Na de wedstrijd is er in de kantine een DJ die gaat zorgen voor een gezellige en feestelijke 'derde helft'. De aftrap van de stadsderby is om 14.30 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date