CION in tweede helft langs DVO'32

04-05-2017 Sport Redactie

VOETBAL - DVO'32 heeft de tweede poulewedstrijd in het Vlaardings voetbal kampioenschap met 3-1 verloren van CION. In de Broekpolder was de op verschillende plaatsen gewijzigde formatie van oefenmeester Ben Hoogwerf niet bij machte het CION echt moeilijk te maken. Al nam de ploeg van de Marathonweg wel brutaal de leiding door een treffer van Reinier van der Veen: 0-1.

CION kwam uit een vrije trap van Royama Ibrahim die in tweede instantie werd binnengewerkt op 1-1 door Ergin. Verder gebeurde er niet veel al leverden twee harde overtredingen van CION de Broekpolderbewoners wel twee gele prenten op. DVO zocht dan ook voldaan met 1-1 de kleedkamer op. Men had ondanks de vele omzettingen goed stand gehouden.

Vlak na de thee ging het toch mis uit wederom een dood spelmoment (corner) wist Nico Huijer de 2-1 te scoren. In het verdere verloop van het tweede bedrijf kon DVO geen vuist meer maken. Men had er simpelweg niet genoeg stootkracht en voetballend vermogen voor. En toen Danny Koetsier op het halfuur zijn tegenstander uitkapte en in de verre hoek binnenschoot voor de 3-1 was de wedstrijd beslist en kabbelde de wedstrijd naar zijn einde.

CION plaatste zich door de overwinning voor de halve finale en DVO heeft nog een miniem kansje maar zal dan thuis van VFC moeten winnen om op 4 punten te komen. De zege voor CION was verdiend al zullen er weinig zijn in Vlaardingen West die wakker zullen liggen van de nederlaag. De focus kan weer op de competitie met aanstaande zaterdag hekkesluiter Wanica Star die te gast is aan de marathonweg klokslag 14.30 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date