CION - DVO'32 in teken van Tour du ALS

21-11-2018 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Initiatiefnemer Hans Visser (rechts) zal samen met oud CION spelers Rowan Borst (tweede van links) en Collin Vlielander (links) mee doen aan de Tour du ALS - Team Peter. Op de foto zien we ook Peter Radix die de verschrikkelijke ziekte ALS heeft, hij is een zeer goede vriend van Hans Visser. Op 29 mei 2019 beklimmen ze onder de naam TEAM PETER met de fiets de Mont Ventoux.  

Op zaterdag 1 december staat de Vlaardingse derby CION - DVO’32 op het programma in de derde klasse. Al jaren een beladen wedstrijd met veel strijd. Dat was dan ook de reden dat de organisatie contact zocht met het besturen van CION en DVO’32. Om met akkoord van beide besturen zoveel mogelijk aandacht te vragen voor dit geweldige initiatief. De wedstrijd zal dan ook in het teken staan van ALS - TEAM PETER! 

Collin en Rowan zullen hierbij de hele dag aanwezig zijn. Zo zullen er posters, vlaggen en twee spandoeken van ALS zichtbaar aanwezig zijn. De organisatie is druk bezig deze dag verder van invulling te voorzien. Ook zullen er collectebussen aanwezig zijn voor een donatie aan de Tour du ALS-TEAM PETER. Niet aanwezig maar toch een steuntje in de rug geven? Dat kan HIER!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date