Categorieën

Service

CION 2 zoekt selectiespelers

CION 2 zoekt selectiespelers
Sport

CION 2 zoekt selectiespelers

  • Redactie
  • 21-05-2017
  • Sport
CION 2 zoekt selectiespelers
VOETBAL - Na enkele succesvolle jaren (onder meer kampioenschap reserve 4de klas, 2de plek reserve 3de klas) is voetbalvereniging CION momenteel met een jonge groep, aangevuld met een aantal ervaren dertigers een enthousiast team aan het neerzetten. Aangezien CION  niet in het bezit is van een jeugdafdeling is het voor de vereniging zaak op zoek te gaan naar nieuwe aanwas voor het tweede selectieteam om de volgende stap te kunnen maken.

Ben jij een enthousiaste jongen, gemotiveerd en bereid in jezelf te investeren, of ben jij een speler die deze spelers naar een hoger plan kan tillen en wil spelen in een selectieteam op reserve 3de klasse niveau? Dan zijn ze bij CION op zoek naar jou! Er zijn doorgroeimogelijkheden om vanuit het 2de elftal naar de eerste selectie door te groeien, waarvan er de afgelopen jaren diverse voorbeelden zijn geweest.

Wat kunnen ze je bieden: trainingskamp in januari, trainingskleding en voetbaltas, presentatiekleding, goede accommodatie (inclusief  kunstgrasveld), trainingen op dinsdag en donderdag onder leiding van gediplomeerde trainers (om dit elftal is er een volledige staf die probeert het maximale uit deze spelersgroep te halen en al dan niet spelers de stap naar het eerste team te laten maken) en uiteraard waar CION om bekend staat: gezelligheid!

Mail je gegevens naar: Dennis Vuijk , emailadres [email protected]    

Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.