Benefietavond voor de Roparun in Prikkewater

05-03-2019 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Roparunteam ’De Unilever Vitality Runners’ (Team 51) organiseert vrijdag 29 maart een Benefietavond in Patyycentrum Prikkewater in Vlaardingen. Tijdens deze gezellige feestavond wil hey team met eren loterij en een veilig extra geld bijeen proberen te brengen. De avond wordt opgeluisterd door optredens van Dave van der Wal en gepresenteerd door Eric van der Ende. Al deze mensen doen belangeloos mee, en ook Prikkewater is ons kosteloos ter beschikking gesteld !! Entreekaarten kosten vijftien euro.

De Vitality Runners nemen al vele jaren deel aan de Roparun, een stichting die initiatieven ondersteunt om palliatieve zorg te bieden aan mensen met kanker, onder het motto 'leven toevoegen aan de dagen, waar dagen niet meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’. De Roparun zelf is een run van Parijs en Hamburg naar Rotterdam en wordt elk jaar gehouden met Pinksteren, dit jaar op 8-10 Juni.

Echter, de bijna 400 teams die deelnemen zijn gedurende de rest van het jaar bezig om geld bijeen te brengen middels een breed scala van activiteiten. Zo verkopen de teamleden van de Vitality Runners met Sinterklaas speculaaspoppen, organiseren ze spinningmarathons, sponsorlopen op scholen en collecteren ze waar het mogelijk is.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date