Bart Knoester gaat 'Olympisch' !

01-04-2018 Sport Redactie

Bart Knoester zit links onder in blauw judopak

VLAARDINGEN - Van 14 tot en met 21 maart 2019 strijden 7.000 sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 170 landen tegen elkaar tijdens de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. Team NL doet met 66 sporters mee op dit wereldpodium, waar vele levens zijn veranderd en de sporters boven zichzelf uit zijn gestegen wat betreft sportprestaties maar vooral ook zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Er gaat ook een team van 5 judoka’s naar Abu Dhabi en één van hen is Vlaardinger Bart Knoester. Bart maakte dat vandaag zelf bekend en is er erg enthousiast over! Wie regelmatig lunchroom De Bonte Zebra in de Fransenstraat bezoekt treft daar Bart regelmatig aan, want dat is zijn huidige werkplek. Hij combineert dit niet alleen met een judocarrière maar is ook op andere gebieden sportief zoals hockey en voetbal.

Samen met 2.500 coaches, 20.000 vrijwilligers en minstens 500.000 toeschouwers zijn de World Games ’s werelds grootste sportevenement in 2019! De 66 sporters van Team NL zijn actief in 13 takken van sport: atletiek, bowling, golf, gymnastiek, handbal, inline-skaten, judo, paardrijden, tennis, wielrennen, zeilen, zwemmen en open water zwemmenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date