VVD stelt kandidatenlijst vast

27-11-2021 Politiek Redactie

VLAARDINGEN – In maart 2022 vinden er weer verkiezingen plaats voor de gemeenteraden en inmiddels werken alle bekende lokale partijen hun ledenvergaderingen af waar de kandidatenlijstjes worden samengesteld.

Dit weekend werden de namen bekend, en de volgorde, van de VVD in Vlaardingen en daar spreekt ambitie uit; het team VVD ‘staat voor 2022-2026 klaar om de grootste te worden’, aldus het persbericht.

Op nummer 1 staat wethouder Bart Bikkers, die niet naliet de positieve ontwikkelingen van de laatste maand te benadrukken. ,,In de afgelopen periode hebben we Vlaardingen weer financieel gezond gemaakt’’, waarbij Bikkers natuurlijk wel de ‘mazzel had’ dat er vanwege corona veel geld extra vanuit het rijk naar de gemeenten gegaan is, en ook is er om diezelfde reden minder geld uitgegeven wat wel begroot was.

Ruben van de Zande en Leonie Claessen staan op nummers 2 en 3 en die zijn nu ook al onderdeel van de fractie in de raad. Huidig fractievoorzitter Kees Rijke is nummer 13 en daarmee lijstduwer. Rijke lijkt daarmee afscheid te nemen van de actieve raadspolitiek. Tenzij er natuurlijk massaal voorkeursstemmen voor hem komen. Op 16 maart 2022 wordt er gestemd.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date