Vlaardingse VVD maakt werk van schone straten

16-03-2018 Politiek Advertorial

VLAARDINGEN - Op 18 plekken door Vlaardingen is de tekst ‘’Schone stad, stem VVD’’ op straat te lezen. De Vlaardingse VVD wil hiermee laten zien dat het onderhoud van straten en openbaar groen van onvoldoende niveau is. De Vlaardingse VVD was de afgelopen jaren één van de weinige partijen die hierover kritiek uitte. Achterstallig onderhoud van groen- en wegen oplossen is namelijk een stuk duurder dan netjes je zaken op orde te houden. 

Lijsttrekker Bart Bikkers: ‘’De Vlaardinger ziet te weinig terug voor zijn geld. Ondernemers kunnen in de zomer hun terrassen niet plaatsen en onze bewoners hebben al jaren last van slechte straten en schots en scheve trottoirs. Waarom zijn we alsmaar meer belasting gaan betalen als je er letterlijk niets van terug ziet?’’.

Wat de Vlaardingse VVD betreft gaan de verkiezingen te veel over wilde plannen (een buitenzwembad, lokale referenda etc) en te weinig over de basis op orde krijgen. Campagneleider en nummer 2 op de kandidatenlijst Sven Ringelberg: ‘’Bewoners die wij spreken, zitten helemaal niet te wachten op het zoveelste speeltje van een politicus. Ze verwachten dat de gemeente betrouwbaar is en dat de basisvoorzieningen op orde zijn, niet praten maar doen!’’. 

De Vlaardingse VVD wil dat de komende 4 jaar wordt geïnvesteerd in het oplossen van het achterstallig onderhoud, de straten schoon zijn en het afval naast de containers verdwijnt. De Vlaardinger moet weer kunnen zien waar zijn belastingcenten naar toe gaan.

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date