Categorieën

Service

Vlaardingers ontroerd door kerstpakketten

Vlaardingers ontroerd door kerstpakketten
Politiek

Vlaardingers ontroerd door kerstpakketten

  • Redactie
  • 24-12-2014
  • Politiek
Vlaardingers ontroerd door kerstpakketten

VLAARDINGEN - Totaal onverwacht werden maandag en dinsdag twintig Vlaardingers blij verrast met een kerstpakket. ONS.Vlaardingen had in de week ervoor op straat aan willekeurige Vlaardingers gevraagd wie zij nou een kerstpakket gunden. Nou, dat wisten de mensen wel! 

,,Ze is zelf ziek, maar staat toch altijd voor iedereen klaar.'' Of: ,,Zelf heeft ze een ernstig ongeluk gehad en is ze ziek, maar toch doet ze drie dagen per week vrijwilligerswerk in het ziekenhuis.'' Desgevraagd hadden heel veel stadgenoten redenen genoeg om buren, kennissen of familieleden met de feestdagen een hart onder de riem te steken. 

Chanel Ipema gunde haar moeder Angelique (foto) een kerstpakket. Chanel: ,,Mijn lieve mama staat altijd klaar voor anderen. Ze verzorgt straatkatjes, en zorgt voor ouderen in de wijk. En dat terwijl ze zelf ziek is en hartpatiënt. Daarom verdient zij een kerstpakket.'' 

Vorig jaar hield ONS.Vlaardingen zijn eerste kerstpakkettenactie. Die was zo´n succes dat er dit jaar twintig in plaats van tien pakketten werden weggegeven.