Categorieën

Service

PvdA Vlaardingen neemt poolshoogte in de wijk

PvdA Vlaardingen neemt poolshoogte in de wijk
Politiek

PvdA Vlaardingen neemt poolshoogte in de wijk

  • Redactie
  • 04-02-2016
  • Politiek
PvdA Vlaardingen neemt poolshoogte in de wijk
VLAARDINGEN - De PvdA Vlaardingen wil in contact komen met de bewoners van Vlaardingen en van hen horen welke zaken er spelen in hun wijk. Wat we horen en zien, willen we in ogenschouw nemen; een wijkschouw. Daarbij wil de partij zoveel mogelijk de actualiteit volgen.

De eerste wijkschouw, samen met inwoners, wordt gehouden in Holy Noord, in de Hoeven – en Vogelbuurt. Kort geleden heeft de gemeenteraad besloten, dat er geen ontsluiting van het A4 Sportpark komt aan de Vlaardingse kant. Er waren toen nog wel wat onvolkomenheden, zoals ‘stiekeme’ toegangspaadjes via aangelegde dammen. Ook is er een luifel aan de Vlaardingse kant, waar jongeren zich zouden kunnen ophouden.
Is er sprake van overlast voor wat betreft verlichting van de velden, feesten op het sportdak, hangjongeren? Zijn de dammetjes al ontoegankelijk gemaakt? Wat vindt men van het extra fietspad aan de westzijde?

De wijkschouw vindt plaats op zaterdag 13 februari 2016 en start om 10.00 uur in het Informatie – en Activiteitencentrum Holy Noord, Winkelhoeve 6. De schouw eindigt rond 12.00 uur.

Iedereen is welkom om zijn ervaringen en waarnemingen te delen. Na ontvangst met een kopje koffie, wordt een wandeling gemaakt langs de A4 naar de Vogelbuurt.